Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Καπίνο: "Η Παρτιζάν πρέπει να φοβάται, όχι εμείς" - Τι είπε για Χάσι, μεταγραφές και Έλληνες παίκτες

Καπίνο: "Η Παρτιζάν πρέπει να φοβάται, όχι εμείς" - Τι είπε για Χάσι, μεταγραφές και Έλληνες παίκτες
Ο Στέφανος Καπίνο αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, εξηγεί γιατί είναι δύσκολη η κλήρωση, αλλά και γιατί είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, ενώ σχολιάζει και όσα έγιναν στην προετοιμασία με τον Μπέσνικ Χάσι.

Σε συνέντευξή του στη Nova, μιλάει για το φιλικό με την Λέκορεν, κάνει έναν απολογισμό του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας, αναφέρεται στη δουλειά του Μπέσνικ Χάσι και στέκεται στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει εντός των τειχών του Ολυμπιακού.
 
Η άποψή σου για το ματς με τη Λόκερεν;
Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε πολύ καλά. Δεν βγάλαμε στο γήπεδο τα πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και βγάλαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Μετά την ομιλία του προπονητή στο ημίχρονο, νομίζω μπήκαμε πιο καλά. Βγάλαμε αρκετές πλαγιοκοπήσεις. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις. Παίξαμε κάθετα και βγάλαμε και φάσεις. Είναι θετικό το γεγονός πως καταφέραμε να επιστρέψουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.Κάνοντας έναν απολογισμό στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας εδώ στο Βέλγιο, τι θα έλεγες;Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν στο πρώτο. Βγάλαμε πολλά στοιχεία τα οποία ζητάει ο προπονητής και τα οποία πιστεύω πως θα μας φέρουν στην κατάλληλη θέση για να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και ο πρώτος στόχος της χρονιάς. Και από ‘κει και πέρα, εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα, από το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και γενικά ελπίζω ότι θα πάμε καλά.




Περισσότερα στο http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/408090/kapino-i-partizan-prepei-na-fobatai-oxi-emeis-ti-eipe-gia-xasi-metagrafes-kai-ellines-paiktes


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.