Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Ήταν καλύτερος αλλά όχι... από τον εαυτό του - Άσφαιρος ο Ολυμπιακός και χωρίς πολλές φάσεις

Ήταν καλύτερος αλλά όχι... από τον εαυτό του - Άσφαιρος ο Ολυμπιακός και χωρίς πολλές φάσεις
Ισόπαλο χωρίς τέρματα το τελευταίο φιλικό στο Βέλγιο, με τους Πειραιώτες να μην είναι τόσο καλοί όσο στα προηγούμενα. Άρεσαν Φορτούνης, Ρομαό, Σιώπης, σε… ρηχά νερά Οφόε- Καρσελά.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στο Βέλγιο κόντρα στη Λόκερεν, όπου οι Πειραιώτες σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, δεν ήταν ούτε τόσο δημιουργικοί από τη μεσαία γραμμή και μπροστά ούτε και τόσο αποτελεσματικοί. Μάλιστα, δέχθηκαν και κάποιες φάσεις στην άμυνα και χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο να… καθαρίσει ο εξαιρετικός Ρομαό και στο δεύτερο ο Καπίνο.

Καλό ματς έκαναν επίσης ο Κούτρης, με τον Σιώπη και τον Φορτούνη, σε αντίθεση με τον Σισέ που τα… άκουσε πολλές φορές από τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ σε «ρηχά νερά» κινήθηκαν οι Οφοέ και Καρσελά. Δραστήριος ήταν ο Εμενίκε, που έψαξε το γκολ με κάποια σουτ, αλλά έδειξε να μην είναι ακόμα έτοιμος.




Περισσότερα στο http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/407932/itan-kalyteros-alla-oxi-apo-ton-eayto-toy-asfairos-o-olympiakos-kai-xoris-polles-faseis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.