Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Οι Πυξ Λαξ ξανά μαζί: Ακούστε το νέο τραγούδι «Απ’ Την Αρχή»

Πυξ Λαξ - Πάλι Απ' Την Αρχή (video clip) - Hit Channel

Ένα όνομα – θρύλος στην ελληνική μουσική, οι Πυξ Λαξ, ξεκινά ​«Απ’ Την Αρχή»  με ένα νέο τραγούδι που σηματοδοτεί την επανένωση.

Οι Πυξ Λαξ, το πιο θρυλικό συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, έχουν ενωθεί και πάλι
Ένα χρόνο ακριβώς πριν από την μεγάλη επετειακή συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α, οι Πυξ Λαξ μας παρουσιάζουν ένα δείγμα από τo πρώτο τραγούδι, προπομπό της ολοκαίνουριας δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, από την Panik Oxygen, το νέο label της Panik Entertainment Group.
​«Απ’ Την Αρχή» ​είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των Πυξ Λαξ σε μουσική και στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα. Ένα τραγούδι που περιγράφει την πορεία του συγκροτήματος τα προηγούμενα 30 χρόνια, με ένα τόσο μοναδικό τρόπο που μόνο οι Πυξ.Λαξ μπορούν να δημιουργήσουν.
14 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι Πυξ.Λαξ ενώνονται και επανέρχονται με νέα τραγούδια. Η παρέα συναντιέται ξανά, μπαίνει στο παλιό και γνώριμο στούντιο ηχογραφήσεων που έχουν δημιουργήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, για να μας ταξιδέψουν ακόμα μια φορά.
Οι Πυη Λαξ γιορτάζουν τα τριάντα χρόνια του με μια μεγάλη συναυλία – γιορτή, που ​θα πραγματοποιηθεί σε ένα χρόνο ακριβώς, στις 12 Ιουλίου 2018 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το video clip σκηνοθέτησε με πλάνα δημιουργίας από το στούντιο ο Γιάννης Μιχελόπουλος.
Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.