Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Νέα αποκάλυψη: Και Ρώσος πρώην κατάσκοπος στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με Ρωσίδα δικηγόρο

Τελειωμό δεν έχουν, καθώς φαίνεται, οι αποκαλύψεις γύρω από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με μια Ρωσίδα δικηγόρο, τον Ιούνιο του 2016, που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ και σειρά αντιδράσεων, με τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο να βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί τον γιο του.

Όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, στην επίμαχη συνάντηση συμμετείχε επίσης ένας Ρωσο-αμερικανός λομπίστας, ο οποίος ήταν πρώην αξιωματικός της σοβιετικής αντικατασκοπείας.

Το NBC δεν κατονόμασε τον πρώην κατάσκοπο, ο οποίος, όπως ανέφερε το δίκτυο, αρνήθηκε ότι διατηρεί οποιεσδήποτε σχέσεις σήμερα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

Ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει πει ότι συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ το 2016, η οποία, όπως του είχαν πει, μπορεί να είχε επιβαρυντικές πληροφορίες για την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.


Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/697204/nea-apokalupsi-kai-rosos-proin-kataskopos-sti-sunadisi-tou-donald-trab-tzounior-me-rosida-dikigoro/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.