Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Φορτσάρει για να ντύσει στα πράσινα τον Μήτογλου ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει φουλάρει για την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου, προσπαθώντας να τον πείσει να αφήσει το κολλέγιο του Wake Forest και να φορέσει από φέτος τα πράσινα!

Φορτσάρει για να ντύσει στα πράσινα τον Μήτογλου ο Παναθηναϊκός!

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου επιχειρεί ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τόλης Κοτζιάς, τις τελευταίες μέρες οι πράσινοι έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να κάνουν δικό τους από τώρα τον 21χρονο πάουερ φόργουορντ. 

Μία κίνηση που όχι μόνο θα δυναμώσει αρκετά την φροντ λάιν του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν, αλλά θα ενισχύσει και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Τσάβι Πασκουάλ. 


Η αλήθεια είναι πως ο Μήτογλου θα ήθελε να παραμείνει άλλη μία χρονιά στις ΗΠΑ και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στο περίφημο κολλέγιο του Wake Forest, ωστόσο το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού είναι… ασφυκτικό. Άλλωστε, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν διαμηνύσει στην πλευρά του παίκτη πως τον πιστεύουν πολύ και πως αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα. 
Άλλωστε, ο Μήτογλου θεωρείται «έτοιμος» παίκτης, δεδομένου πως τα τρία τελευταία χρόνια έχει… ψηθεί για τα καλά στο NCAA. Την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8.9 πόντους και 6.1 ριμπάουντ, ενώ φυσικά είναι εξαιρετικός σουτέρ από τη γραμμή του τριπόντου. 
Υπενθυμίζεται πως ο 21χρονος βρίσκεται στην προεπιλογή του Κώστα Μίσσα για το Ευρωμπάσκετ Ανδρών, ενώ τα δικαιώματά του στην Ελλάδα ανήκουν στον Άρη. Το οικονομικό αντίτιμο, όμως, που θα χρειαστεί να καταβάλλει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που τον αποκτήσει είναι… ελάχιστο. 
Αξίζει να σημειωθεί πως χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πετάξει… μίνι βόμβα, όταν σε ερώτηση follower του στο Instagram για την επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού, είχε πει πως «ίσως πάρουμε 4άρι» και όχι «2-3άρι» όπως «ακουγόταν» το τελευταίο διάστημα.


πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/basket/fortsarei-gia-na-dusei-sta-prasina-ton-mitoglou-o-panathinaikos/3377895

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.