Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αποκλειστικό! Το νέο επαγγελματικό βήμα της Δούκισσας Νομικού! Ποια εκπομπή θα κάνει στον ΑΝΤ1;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Τα στελέχη του ΑΝΤ1 εργάζονται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και επιθυμία τους είναι μέχρι τέλη του μήνα να έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες είτε αφορά στην ανανέωση συμβολαίων των προσώπων του καναλιού -που τα περισσότερα έχουν διευθετηθεί- είτε στο στήσιμο των νέων εκπομπώνΔιαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η οποία μεταδίδεται στη μεταμεσονύχτια ζώνη. Εκεί ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν θα βρίσκεται μόνος του αλλά θα ‘χει μια μεγάλη παρέα που θα σχολιάζει τα πάντα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, ένα από τα πρώτα πρόσωπα που φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» είναι η Δούκισσα Νομικού η οποία ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο της με το κανάλι. Αυτό κατ’ επέκταση σημαίνει ότι η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη του οποίου παραμένει ακόμα με ερωτηματικό το τηλεοπτικό μέλλον λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας με τα μάτια του αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την εταιρεία παραγωγήςΔιαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Να σημειωθεί ότι στην late night εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, πέρα από τη Δούκισσα Νομικού, δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση για τα άλλα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το πάνελ. Όλο αυτό το διάστημα έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ονόματά όπως των: Αφροδίτη Γραμμέλη, Σάσα Σταμάτη, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Νίκο Ζαχαριάδη κ.ά. Μάλιστα ο τελευταίος φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε να φτιάχνει και κάποια χιουμοριστικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.