Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχωρεί από την εκπομπή της Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια (pic)


Μετά από 16 χρόνια συνεργασίας, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχαιρέτησε σήμερα την Ελένη Μενεγάκη με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Πέρασαν 16 χρόνια… (παραπάνω από το 1/3 της ζωής μου)‼ Όμως (δυστυχώς), τα περισσότερα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος.. Τα χρόνια λοιπόν αυτά, βίωσα τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή μου (το χαμό των γονιών μου, το γάμο μου, τον ερχομό των δύο αγοριών μου στη ζωή…), όμως τις περισσότερες ώρες ήμουνα στη δουλειά γιατί έτσι είμαι… Παθιάζομαι, αγαπάω, σέβομαι και πάνω από όλα εκτιμώ… Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Ελένη για όλα (θα την τιμώ πάντα), θέλω να κρατήσω τις άπειρες όμορφες στιγμές… (έχω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε στην ψυχή μου) και πιστεύω πως πρώτα ο Θεός κάπου θα ξανασυναντηθούμε… Με υγεία κοιτάμε μπροστά και προχωράμε… Πολύ δύσκολη στιγμή αυτή αδέλφια…». 
Αξίζει να σημειωθεί πως η ξανθιά παρουσιάστρια ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της για την επόμενη σεζόν καθώς φέτος το κοινό την εγκατέλειψε με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης να είναι απογοητευτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου