Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

«Ξημερώματα»: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρασύρει στη νέα επιτυχία του

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα (video clip) - Hit Channel

Έως τα «Ξημερώματα» θα μας κρατά συντροφιά με την ολοκαίνουρια επιτυχία του που παρασύρει στον ακαταμάχητο ρυθμό της.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εγκαινιάζει μία νέα σελίδα στην επιτυχημένη πορεία του και επιβεβαιώνει ότι είναι πιο… ανεβασμένος από ποτέ!
Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο δημοφιλής τραγουδιστής ταρακούνησε την ελληνική δισκογραφία με τη σαρωτική απήχηση που γνώρισαν οι επιτυχίες τη τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του με γενικό τίτλο «Όσα Νιώθω».
Τραγούδια όπως «Το Συμπέρασμα», «Τα Κατάφερες», «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», «Όσα Νιώθω» και «Στη Δική Μου Αγκαλιά» έκαναν αίσθηση στις ραδιοφωνικές συχνότητες και εκτόξευσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στις κορυφαίες θέσεις των charts και του καλλιτεχνικού «χρηματιστηρίου».
Μια ανάσα προτού ανέβει και πάλι στη σκηνή του «Fantasia» για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, από τις 16 Ιουνίου μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τους OtherView, ο Κωνσταντίνος Αργυρός προκάλεσε ξανά αναταραχή.
Η αιτία ήταν η απόφαση που έλαβε να αλλάξει δισκογραφική στέγη και να ενταχθεί στο δυναμικό της Panik Platinum, μέλος του ομίλου της Panik Entertainment, σε μία σύμπραξη που κέντρισε τις μουσικές συζητήσεις μόλις ανακοινώθηκε.

Ξημερώματα

Με την υπόσχεση ακόμα καλύτερων στιγμών στη νέα σελίδα της καριέρας του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί το πρώτο single που εγκαινιάζει και σε δισκογραφικό επίπεδο την κοινή πορεία του με την Panik Platinum.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ακούμε έως τα… «Ξημερώματα» τη νέα μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, ένα τραγούδι με καλοκαιρινές τάσεις που παρασύρει στον ακαταμάχητο ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα και γίνεται κόλλημα. Το τραγούδι είναι προάγγελος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του τραγουδιστή που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Panik Platinum.
Μία εξαιρετική συνεργασία στη σκηνή και τη δισκογραφία μετατρέπεται σε μία δυνατή φιλία και ο Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργός του hit «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» και του «Φοβάμαι», γράφει μουσική – στίχους και στο «Ξημερώματα».
Τη σκηνοθεσία του εξαιρετικού video clip που δίνει εικόνα στο τραγούδι έφερε εις πέρας ο Γιάννης Δημολίτσας, με τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθούν στο νησί της Λευκάδας, τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα
Μια δε μου μιλάς , μια μου λες πως μ’ αγαπάς
Ξημερώματα γυρίζω και δεν με αναγνωρίζω
Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα
Δύο, δύο ώρες περιμένω να γυρίσεις
Δύο ώρες περιμένω μα θα αργήσεις
Δύο, δύο καρδιές που ‘γίναν μία θα τελειώσω
Δε με νοιάζει πλέον αν θα σε προδώσω
Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα
Μια δε μου μιλάς , Μια μου λες πως μ’ αγαπάς
Ξημερώματα γυρίζω και δεν με αναγνωρίζω
Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα
Πόσα, πόσα έκανα εγώ για να σε έχω
όλα αυτά τελειώσανε δεν το αντέχω
πρέπει να κοιτάξω λίγο και τον εαυτό μου
πάνω απ’ όλα βάζω τον εγωισμό μου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.