Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Μαρίνος Κόνσολος: Τι αποκαλύπτει για τον φετινό ανταγωνισμό και για τον δεύτερο κύκλο του «Έλα στη θέση μου»;



Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Τη φετινή χρονιά μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας, καθώς πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου», υποδυόμενος τον Αχιλλέα. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου μας φανερώνει αποκλειστικά όσα θα γίνουν με την αποκάλυψη της περιβόητης διαθήκης του Πανίκου, τη ρήξη στη σχέση του με τη Ρενάτα, αλλά και το φινάλεΔιαβάστε τη συνέχεια παρακάτω… 
Οι πληροφορίες μας θέλουν το «Ελα στη θέση μου» να συνεχίζεται και για δεύτερη σεζόν.
«Προς το παρόν τρέχουμε πυρετωδώς για να ολοκληρώσουμε τον πρώτο κύκλο της σειράς και βρισκόμαστε σε αναμονή. Υπάρχει η έντονη επιθυμία και η θετική διάθεση του καναλιού και της παραγωγής να συνεχίσουμε για δεύτερη σεζόν λόγω της πετυχημένης πορείας. Θα ήταν κρίμα να μη συνεχίσουμε για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο. Ξέρεις καλά, όμως, ότι στην τηλεόραση όλα ανατρέπονται, οπότε αν δεν πέσουν υπογραφές».
Μέσα σε μια σεζόν έχετε κάνει ήδη τρεις «πρεμιέρες»: «Δίδυμα φεγγάρια», «Lucky room», «Μπρούσκο»…
«Ο κόσμος είναι σε μια φάση που θέλει να ξεχαστεί και να ξεφύγει. Το “Έλα στη θέση μου” είναι μια σειρά την οποία παρακολουθείς πολύ ευχάριστα, μπορεί να ταυτιστεί ο καθένας με κάποιον από τους είκοσι χαρακτήρες που είναι μοναδικοί και συνδυάζουν τις δύο όψεις του νομίσματος. Νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά πάει πάρα πολύ καλά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.