Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Μπρούσκο: Η Στέλλα θα πιει φυτοφάρμακο!



Κωμικοτραγικές καταστάσεις μας περιμένουν στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Πλέον ο Ματθαίος βρίσκεται στα όρια του με τις διατροφικές συνήθειες της Στέλλας, αλλά και τις επιθυμίες της μέσα στη νύχτα. Στο πλευρό του Ματθαίου βρίσκεται συνεχώς η Αναστασία που προσπαθεί να λειτουργεί σαν πυροσβέστης απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις της Στέλλας.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι οι παράλογες γαστρονομικές επιθυμίες της Στέλλας δημιουργεί πρόβλημα και στη Μελίνα όσο και στον Αχιλλέα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτές τις παράξενες επιθυμίες της μέσα στα σκοτάδια. Ο Ματθαίος προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του θα πρέπει να απουσιάσει από τα Χανιά . Η Στέλλα λόγω της απουσίας του Ματθαίου έχει τρελάνει τη Μελίνα και τον Αχιλλέα φτάνει σε τέτοια κατάσταση που θα καταφέρει να πιει μέχρι φυτοφάρμακο. Ωστόσο φαίνεται ο Ματθαίος να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Αναστασία που αρχίζει να παθαίνει εμμονή με την εγκυμοσύνη της Στέλλας!

πηγή: http://socialista.com.cy/2017/06/04/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%B5%CE%B9-%CF%86%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.