Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Οι 4 ανταλλαγές που μπορούν να ξαναφέρουν τους Καβς στην κορυφή

Καρμέλο Άντονι

Ο αναλυτής του FOX Sports, Άντριου Λιντς, παρουσιάζει τις τέσσερις πιθανές ανταλλαγές, οι οποίες θα μπορούσαν να ξαναφέρουν το Κλίβελαντ σε τροχιά τίτλου.
Κέβιν Λαβ για Πολ Τζόρτζ
Ο Λαβ έχει βελτιωθεί στην άμυνα, αλλά ο Πολ Τζορτζ είναι ιδανικός τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Θα μπορούσε μια τέτοια προσθήκη να είναι ικανή για να οδηγήσει τους Καβς στο πρωτάθλημα; Ο άσος της Ιντιάνα έχει μάθει να είναι ο ηγέτης στην ομάδα του. Θα ήταν ικανός να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα όπου άλλος θα έχει τον πρώτο λόγο;
Κάιρι Ίρβινγκ και Έντι Ταβάρες για τον Κρις Πολ (με sign-and-trade)
Ο Πολ θα μπορούσε να δέσει ιδανικά με τον «βασιλιά» και ο νεότερος σε ηλικία γκαρντ των Καβαλίερς είναι το ιδανικό «δόλωμα» για τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι οργανωτικές ικανότητες και το μυαλό του «CP3» είναι αυτό που πραγματικά λείπει από την ομάδα του Τάιρον Λου.
Κέβιν Λαβ για Καρμέλο Άντονι
Ο Καρμέλο ανήκει στην κατηγορία των φίλων του ΛεΜπρόν, των ανθρώπων που εμπιστεύεται και θα ήθελε να είχε ως συμπαίκτες. Παρόλα αυτά, η φιλία δεν είναι το μόνο κριτήριο για τον Τζέιμς, ο οποίος είναι ένας πανέξυπνος παίκτης που θέλει να πάρει και άλλα πρωταθλήματα. Ο Φιλ Τζάκσον θα «πέταγε τη σκούφια του» για να ξεφορτωθεί τον Άντονι, πολλώ δε μάλλον όταν στο deal μπαίνει ένας παίκτης σαν τον Κέβιν Λαβ.
Κέβιν Λαβ για ΝτεΜάρκους Κάζινς
Αν πάρεις τον «Boogie» ένα πράγμα είναι σίγουρο. Θα γίνεις ο δυνάστης του ζωγραφιστού και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Κάζινς δε θα ερχόταν ως αντικαταστάτης του Τριστάν Τόμπσον αλλά ως συμπλήρωμα του, που μαζί με τον ΛεΜπρόν θα έκαναν μια τριάδα «φωτιά» σε άμυνα και επίθεση. Στα χαρτιά είναι υπέροχη κίνηση, μέχρι να αναρωτηθείς βέβαια ποιος θα μαρκάρει τον Ντουράντ, στα ματς με τους Γουόριορς…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.