Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Το ελληνικό πρόβλημα στην G7 - Λύση στο θέμα του χρέους θέλουν οι ΗΠΑ

Το ελληνικό πρόβλημα στην G7 -  Λύση στο θέμα του χρέους θέλουν οι ΗΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμερικανική κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους, υποστηρίζοντας τις θέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου - Πηγές εκτός ΔΝΤ: «Δεν έχει κλείσει για μετά το 2018 το θέμα των πλεονασμάτων» - Τι είπε ανώτατος αξιωματούχος του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ σε κλειστή σύσκεψη

Η οικονομική κρίση που έχει διαλύσει την Ελλάδα θα συζητηθεί στο πλαίσιο της Συνόδου των επτά πιο πλουσίων χωρών του κόσμου (G7) και στη συζήτηση θα λάβει μέρος και ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών, που θα είναι ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν. Η συνάντηση των G7 θα πραγματοποιηθεί στις 11 με 13 Μαΐου στο Μπάρι της Ιταλίας.

Την αποκάλυψη έκανε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου των Οικονομικών, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τις θέσεις των ΗΠΑ επί των θεμάτων που θα συζητηθούν στη Σύνοδο.

Στην κλειστή αυτή ενημέρωση, ο αξιωματούχος είπε ότι υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γένει για να επανέλθει η χώρα μας στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης.




Περισσότερα στο http://www.protothema.gr/economy/article/678267/mnoutsin/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.