Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

«Έλα στη θέση μου»: Ο Αχιλλέας πιάνει στα πράσα τη Ρενάτα με τον Βλάση!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Ο Βλάσης βρίσκεται σε κακή κατάσταση και έχει στο πλευρό του όλους τους καλούς του φίλους και ειδικά τη Ρενάτα. Αυτό προκαλεί τη ζήλια του Αχιλλέα, ο οποίος είναι σίγουρος ότι τον έχει απατήσει! Τότε ψάχνει να βρει αποδείξεις απιστίας και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσει να τις βρει… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
  
Από τη μέρα που αποκαλύφτηκε ποια είναι πραγματικά η Φαίη και τι ακριβώς θέλει, ο Βλάσης είδε τη ζωή του να έρχεται γι’ ακόμη μια φορά τούμπα και επιστρέφει πίσω στην αυλή των Σπάτων. Βέβαια, αυτή την επιστροφή δεν τη βλέπουν όλοι και με πολύ καλό μάτι και κυρίως ο Αχιλλέας, ο οποίος δυσανασχετεί με τη Ρενάτα που βρίσκεται συνέχεια μέσα στα πόδια του Βλάση, παρότι εκείνη ισχυρίζεται: «Δεν τρέχει τίποτα απολύτως με τον Βλάση. Απλώς τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Έτσι θα φερόταν ο καθένας». Εκείνος όμως δεν πείθεται και ψάχνει αποδείξεις απιστίας, μέχρι που χάνει τον έλεγχο όταν τους βλέπει να συναντιούνται το βράδυ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω..
       
Οι μέρες περνούν και η ζήλια του Αχιλλέα φουντώνει όλο και περισσότερο. Έτσι καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να αποδείξει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Βλάση και τη Ρενάτα και ότι το πάθος ανάμεσα στον πρώην αγαπημένο ζευγάρι ζωντάνεψε για τα καλά! Η Ρενάτα αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει και δεν αργεί να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από την εταιρεία, με αποτέλεσμα η σχέση τους πια να βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Αργότερα, λοιπόν, ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και η Ρενάτα πιστεύει σ’ αυτή τη ξαφνική μεταστροφή. Ασχέτως που ο άντρας τα κάνει όλα αυτά για να αποδείξει ότι έχει δίκιο, τοποθετεί κρυφές κάμερες σε κάποια σημεία και την παρακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.