Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Κλειδώνει... Πελεγκρίνο, ή Λεμονής

Κλειδώνει... Ποκετίνο ή Λεμονής
Την απάντηση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο περιμένει ο Ολυμπιακός προκειμένου να κλείσει η θέση του προπονητή, με τον Τάκη Λεμονή να είναι πάντοτε η πρώτη εναλλακτική λύση.
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες περιμένουν τις απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν κάνει. Από μέρα σε μέρα έρχεται η απάντηση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αλαβές, ενώ πάντα σε πρώτο πλάνο υπάρχει και η περίπτωση παραμονής του Τάκη Λεμονή.

Ο Πελεγκρίνο έχει στα χέρια του μια αρκετά καλή πρόταση από τον σύλλογο του Πειραιά, ωστόσο δεν δείχνει ζεστός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Ισπανίας. «Την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζετε περισσότερα για το μέλλον μου. Έχω ήδη αποφασίσει γι' αυτό...», τόνισε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ισπανίας ο έμπειρος τεχνικός σε σχετικό ερώτημα.

Στην περίπτωση που ο Πελεγκρίνο δεν απαντήσει καταφατικά, τότε ο Ολυμπιακός θα οριστικοποιήσει την παρουσία του Τάκη Λεμονή στον πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει την απόφαση των "ερυθρολεύκων" προκειμένου να γνωρίζει το μέλλον του, ενώ όλο αυτό το διάστημα εργάζεται πάνω στο ρόστερ των Πειραιωτών και εστιάζει στις αλλαγές που χρειάζονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.