Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Μανωλόπουλος: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον κόσμο που ήρθε να μας δει…»

Μανωλόπουλος: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον κόσμο που ήρθε να μας δει…»
Εμφανώς απογοητευμένος με τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ήταν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος όμως τόνισε πως δεν έχει παράπονο για την προσπάθεια των παικτών του στα τέσσερα ματς.
«Δεν αντέχει κάποια κριτική το ματς. Ήταν μια άσχημη βραδιά για εμάς και επιθετικά και αμυντικά. Δεν λειτούργησε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε, ήταν πολύ εύστοχος. Αλλάξαμε πάνω από τέσσερα πλάνα στην άμυνα, όπως και στην επίθεση, άλλαξα πολύ τα σχήματα για να λειτουργήσει κάτι. Είμαστε χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον κόσμο που ήρθε να μας δει, γιατί μας πίστευε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ και στα τέσσερα ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε: 
«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Παίξαμε τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό, τα τρία ήταν καλά στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας. Αν αγωνιστήκαμε για 120 λεπτά, τα 100 ήταν καλά. Σήμερα ήμασταν πολύ κακοί. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και δεν είναι κριτήριο το σημερινό ματς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.