Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Νέος «μνηστήρας» για Καρμέλο

Καρμέλο Άντονι
Τα σενάρια αποχώρησης του Καρμέλο Άντονι από τους Νικς είναι πολλά τον τελευταίο καιρό και οι πιθανοί προορισμοί για εκείνον είναι λίγο-πολύ γνωστοί.
Κλίπερς, Σέλτικς και Καβαλίερς φαίνεται να είναι οι ομάδες που έχουν στην παρούσα φάση ρεαλιστικές ελπίδες για να τον αποκτήσουν… Σύμφωνα όμως με το δημοσιογράφο Τόμι Μπιρ και το Basketball Insiders, οι Μιλγουόκι Μπακς θα ήθελαν πολύ να τον κάνουν δικό τους!
Εάν o «Melo» ενταχθεί στα «ελάφια» όχι μόνο θα βρει τον Γιάννη Αντετονκούνμπο συνθέτοντας ένα δυνατό δίδυμο, αλλά θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Τζέισον Κιντ, με τον οποίο πέρασε τις καλύτερες του στιγμές στους Νικς το 2012.
Ο Μάθιου Ντελαβεντόβα μπορεί -σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα- να αποτελέσει μέρος του deal με τους Νεοϋορκέζους, οι οποίοι αναζητούν έναν αξιόπιστο πόιντ γκαρντ.
Ο Αυστραλός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά από το Δεκέμβριο έχει χάσει τη θέση του στη βασική πεντάδα από τον Μάλκομ Μπρόγκντον, ο οποίος πάει… φουλ για το βραβείο του «rookie της σεζόν».
Διακαής στόχος του Φιλ Τζάκσον, πάντως, είναι ο Κρις Μίντλετον, ωστόσο οι Μπακς δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν ως αντάλλαγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.