Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ντάνι Έιντζ: «Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά χρειαζόμαστε και καλύτερους»

Έιντζ
Ο Ντάνι Έιντζ σχολίασε την απόδοση των Μπόστον Σέλτικς τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα πλάνα της ομάδας του ενόψει της επόμενης χρονιάς.
«Το γεγονός ότι ήμασταν ανάμεσα στις τρεις ομάδες που έπαιζαν στο τέλος, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι», τόνισε αρχικά το αφεντικό των Κελτών μιλώντας στην εφημερίδα «Boston Herald» και πρόσθεσε:
«Πιστεύω πως είχαμε μια καλή χρονιά παρά τους τραυματισμούς. Ο Χόρφορντ χτύπησε νωρίς, ο Τόμας το ίδιο πριν λίγες ημέρες, ενώ ο Μπράντλεϊ έχασε 22 ματς. Έπρεπε να ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα, τα καταφέραμε και αυτό είναι καλό γιατί αποδείξαμε ότι είχαμε βάθος. Όλοι στο ρόστερ μας πήραν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Αν είχαμε χάσει το έβδομο ματς με τους Γουίζαρντς θα ένιωθα ακριβώς το ίδιο με σήμερα. Ξέρω πως ήμασταν καλοί, αλλά όχι τέλειοι. Ξέρω πως έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και πως το επόμενο βήμα θα είναι το δυσκολότερο που έχουμε κάνει. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα σαν σύλλογος. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, αλλά χρειαζόμαστε και κάποιους εξαιρετικούς», ανέφερε.
Όσον αφορά στην επιλογή της ομάδας του στο επερχόμενο draft, ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε: «Ο χρόνος θα δείξει. Υπάρχουν πιθανότητες για σημαντικές αλλαγές στην ομάδα. Μπορεί όμως να μην αλλάξουν και πολλά. Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα επιλέξουμε στο draft και ποιους ελεύθερους παίκτες θα μπορέσουμε να πείσουμε. Για την ώρα έχουμε μόνο σχέδια και όχι γεγονότα. Είναι μια αρκετά πολυάσχολη περίοδος για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.