Κυριακή 7 Μαΐου 2017

"Ρουκέτες" από Μαρινάκη για Σαββίδη - τελικό και τρελές αποκαλύψεις για Ολυμπιακό, συμπαίκτες, μεταγραφές και Νότιγχαμ!

"Ρουκέτες" από Μαρινάκη για Σαββίδη - τελικό και τρελές αποκαλύψεις για Ολυμπιακό, συμπαίκτες, μεταγραφές και Νότιγχαμ!

Μετά την φιέστα για το 44ο πρωτάθλημα σχολίασε τον τελικό του Κυπέλλου, εξήγησε γιατί καθυστέρησαν οι μεταγραφές και ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να κάνει… υπομονή.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της φιέστας στο Γ. Καραϊσκάκης για το 44οπρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Αρχικά, τόνισε πως ήταν εξευτελισμός τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό και σημείωσε πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, εξήγησε πως οι μεταγραφές καθυστέρησαν λόγω… κάποιων ελεεινών, ενώ ζήτησε από τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει υπομονή, καθώς έχει υποσχεθεί 20 πρωταθλήματα!

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε πως άμεσα κλείνει το deal με την Νότιγχαμ, ενώ ανάφερε πως δεν έχει πρόβλημα να έρθουν… συνεργάτες στους Πρωταθλητές.

Αρχικά ανέφερε στη Nova:«Είναι μια μεγάλη γιορτή. Το χαρήκαμε ιδιαίτερα γιατί είναι το 44ο πρωτάθλημα. Μαζί ως οικογένεια περάσαμε πολύ όμορφα. Το τι έγινε χθες στο Βόλο ήταν εξευτελισμός για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θα πρέπει να είμαστε μετρημένοι και προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, γιατί μας ακούει πολύς κόσμος. Θα πρέπει να έχουμε μέτρο. Θα πρέπει οι άνθρωποι που ηγούνται να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις του. Ήταν ένα ματς που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ σ' αυτό το μέρος. Πρέπει να το διαγράψουμε απ' τη μνήμη μας. Η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη. Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες αντί να ασχολούμαστε με την ομάδα, έχουμε δικαστικά ζητήματα.

Δεν έχουν καμία δουλειά να κάνουν απ' το να δημιουργούν προβλήματα. Είτε πρόκειται για τον Πλατανιά είτε για τους.. Λασκαράκηδες. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα απ' το τίποτα.
Ανακοίνωσε dealμε Νότγιχαμ!

Στην συνέχεια των δηλώσεων του ανέφερε: «Και 10 Νότιγχαμ να αγοράσω, ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλα. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα. Ο Ολυμπιακός θα επωφεληθεί από αυτή τη συμφωνία».
Απάντηση σε Σαββίδη!
Υπομονή να έχει ο κύριος Σαββίδης να μας βλέπει να πανηγυρίζουμε πρωταθλήματα. Όταν πάρουμε 20 σερί πρωταθλήματα, το ξανασυζητάμε. Μάκαρι η COSCO να μπορούσε να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα ούτε εισιτήρια δεν έχει πάρει η COSCO. Εμείς κοιτάζουμε να συνεργαστούμε με μεγάλες εταιρείες σ' όλον τον κόσμο. Συνεχίζουμε δυνατά». 
 


http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/395210/royketes-apo-marinaki-gia-sabbidi-teliko-kai-treles-apokalypseis-gia-olympiako-sympaiktes-metag

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.