Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η αλήθεια γιατί δεν έχουν υπογράψει Γεωργίου-Νικολάου στον ΑΝΤ1

andreas-georgiou-koullis-nikolaou

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι τηλεθεατές να μάθουν το κανάλι που θα προβληθούν οι επόμενες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου σε σενάριο πάντα της Βάνας Δημητρίου.
Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας είχε αποκαλύψει πως οι δύο παραγωγοί και ηθοποιοί είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους μετά το Μπρούσκο που έφτασε σε όλον τον κόσμο.
Αυτή είναι η πρώτη αλήθεια. Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι του Αμαρουσίου και, μάλιστα, την Παρασκευή (27 Απριλίου) είχαν έρθει στην Ελλάδα με στόχο να πέσουν οι υπογραφές.
Αυτό, όμως, δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες του alterinfo.gr, ενώ στους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου άρεσαν πολύ οι τρεις πιλότοι (Τατουάζ, Κόκκινο νυφικό και 8 Λέξεις), ήθελαν η δεύτερη σειρά να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό.
Για να επέλθει,όμως, η συμφωνία ανάμεσα στους παραγωγούς και το κανάλι θα πρέπει η σπαρταριστή κωμωδία «Κόκκινο Νυφικό» να προβληθεί με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.
Στον ΑΝΤ1 εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν τους Γεωργίου και Νικολάου στο δυναμικό τους, καθώς γνωρίζουν πως πλέον είναι ένα ξεχωριστό brand στην τηλεοπτική αγορά και ο ανταγωνισμός καραδοκεί για να τους… αρπάξει, όμως το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο για την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας των δύο πλευρών.
Σταύρος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.