Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Έρχεται ο Ντε Χέα


Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και να γίνει κάτοικος Μαδρίτης εξέφρασε ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» Νταβίντ Ντε Χεα.


Ο Νταβίντ Ντε Χεα δήλωσε στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι επιθυμεί να μετακομίσει στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ το επερχόμενο καλοκαίρι. 
Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Marca οι «Λος Μπλάνκος» είναι αποφασισμένοι να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι και δεδομένου ότι θέλουν να εξασφαλίσουν ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σε καλό χρονικά σημείο πρέπει να προετοιμάσουν όσο γίνεται το έδαφος. Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο ίδιος ο παίκτης.
Στο πρωτοσέλιδο αναφέρεται επίσης πως ο Ζοζέ Μουρίνιο σκέφτεται ήδη την περίπτωση του Τζο Χαρτ (δανεικός τη φετινή σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι στην Τορίνο) για να καλύψει το κενό του Ντε Χέα καθώς επίσης και ότι το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Χάμες Ροντρίγκες και Άλβαρο Μοράτα ήταν το κλειδί για να ολοκληρωθεί το deal.
Σε περίπτωση που η "Marca" επιβεβαιωθεί στο ρεπορτάζ της, θα μιλάμε σε λίγους μήνες από τώρα για την ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.