Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

«Ο ΛεΜπρόν θα βρει ξανά το χέρι του»

ΛεΜπρόν Λου
Ο «βασιλιάς» καταγράφει ιστορικό χαμηλό στις βολές με 67,4% τη φετινή σεζόν, αλλά ο head coach των Καβς, Τάιρον Λου, δε φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.
«Είναι ένας καλός σουτέρ ελεύθερων βολών. Νομίζω ότι δε χρειάζεται να αλλάξει κάτι. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να έχει αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Λου.
Από την πλευρά του ο ΛεΜπρόν υποστήριξε: «Εγώ και ο Κάιλ (σ.σ. Κόρβερ) είχαμε πολλές συζητήσεις γι’ αυτό και το πώς μπορεί να αλλάξει. Ο Κάιλ είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ βολών στην ομάδα μας. Είμαι ένα μπασκετικό μυαλό και είμαι ανοικτός σε άλλες προτάσεις και αυτό είναι μια καλή αρχή».
Ο Κόρβερ από την άλλη τόνισε: «Πιστεύω πως υπάρχουν πάρα πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να σουτάρεις. Κανείς δεν έχει την ίδια φόρμα. Πιστεύω πως βοηθάς κάποιον να σουτάρει, βγάζοντας το δυνατότερο και πιο απλό σουτ που μπορεί. Όταν βάζεις πολύ κίνηση, υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια λάθους. Οπότε αυτό προσπαθώ να κάνω με όλους μου τους συμπαίκτες. Πιστεύω πως πρέπει να δώσουμε ένα credit στον ΛεΜπρόν γιατί είναι ανοικτός σε νέες ιδέες. Ήθελα να του δείξω πως γίνονται απλά τα πράγματα και χωρίς ιδιαίτερο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.