Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Στο πλευρό του Τόμας και ο ΛεΜπρόν

ΛεΜπρόν Τζέιμς
Με κολακευτικά λόγια για την απόδοση του Αϊζέια Τόμας στο ματς των Μπόστον Σελτικς με τους Σικάγο Μπουλς μίλησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Ο ηγέτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τη ψυχική δύναμη του πόιντ γκαρντ των Κελτών, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του για το χαμό της αδελφής του.
«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου σε αυτόν και στην οικογένεια του. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πηγαίνουν σε εκείνον και στη μητέρα του, στον πατέρα του και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του. Μπορεί ο κόσμος μας να περιτριγυρίζεται από το μπάσκετ αλλά πραγματικά ποιος νοιάζεται για το μπάσκετ όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Είναι άσχημο συναίσθημα», δήλωσε αρχικά ο «βασιλιάς» και συνέχισε:
«Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως θα ένιωθα αν αυτό γινόταν σε ένα μέλος της δικής μου οικογένειας. Πέρα από αυτά ήταν και καταπληκτικός στο ματς με τους Μπουλς. Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις για τον Τόμας και την ικανότητα του στο παιχνίδι. Είναι υπέροχο να βλέπεις πως όλη η λίγκα τον αγκάλιασε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.