Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αγωνία: Στη μέση του πουθενά χωρίς νερό 300 επιβάτες τρένου

Εγκλωβισμένοι εν μέσω χιονιά

Φωτ. αρχείου

Ανάμεσά τους και ένα βρέφος που χρειάζεται εγχείρηση - «Είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στο τρένο χωρίς θέρμανση, νερό, τροφή» καταγγέλλουν επιβάτες που επικοινώνησαν με το protothema.gr

Δρομολόγιο του τρόμου για περίπου 300 επιβάτες, που είναι εγκλωβισμένοι εξαιτίας του χιονιά σε τρένο στο ύψος του Δομοκού.

Επιβάτες, που επικοινώνησαν με το protothema.gr, καταγγέλουν αδιαφορία από τους υπευθύνους, οι οποίοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν μπορούν να τους παράσχουν όχι μόνο τροφή ή θέρμανση, αλλά ούτε νερό!

«Είμαστε στη μέση του πουθενά. Έξω είναι όλα χιονισμένα, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα στο τρένο χωρίς θέρμανση, νερό, τροφή. Οι υπεύθυνοι είναι απόντες, δεν έχουμε καμία ενημέρωση και σε λίγο βραδιάζει» καταγγέλλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των επιβατών υπάρχει κι ένα μωρό, οι γονείς του οποίου το πήγαιναν στην Λάρισα και από εκεί στο Παίδων, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας, για το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί.

Το γεγονός ότι μεταξύ των επιβατών υπάρχει και ένα μωρό, το οποίο πρέπει να χειρουργηθεί, επιβεβαιώνει με ανακοίνωση του και ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Λέει χαρακτηριστικά, καταγγέλλοντας την αδιαφορία των αρμοδίων: «Υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν... υπάρχει ένα παιδί που μεταφέρεται με αυτό το υποτιθέμενο ασφαλές μέσο μεταφοράς για να χειρουργηθεί επειγόντως. Ήμαρτον πια!».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κατσιαντώνη:
«Ξυπνήστε επιτέλους κύριοι κυβερνώντες!! Κάντε κάτι με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ…. για να δει ο κόσμος άσπρη μέρα…

Ελλάδα 2017; Η μήπως…1817;Πόση ντροπή πια; Παρέλυσε η χώρα από λίγο χιόνι που έπεσε; Εκατοντάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι ώρες ατέλειωτες στη μέση του πουθενά… και η ΤΡΑΙΝΟΣΈ «φάντασμα»! Ούτε στα τηλέφωνα δεν μπορεί να τους βρει κανείς για να μάθει το αυτονόητο… πως θα μετακινηθεί αυτός ο κόσμος που ξεπαγιάζει μέσα σε μια αμαξοστοιχία… που όπως μαθαίνω ακινητοποιήθηκε λόγω κακής συντήρησης στις γραμμές του τρένου… Υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν… υπάρχει ένα παιδί που μεταφέρεται με αυτό το υποτιθέμενο ασφαλές μέσο μεταφοράς για να χειρουργηθεί επειγόντως. Ήμαρτον πια! Μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορος σε αυτή τη χώρα που πέρα από τους πολίτες που εκπληρώνουν με «αίμα» τις υποχρεώσεις τους…. οι υπόλοιποι πουλάνε «αέρα» και υποσχέσεις για μια καλύτερη Ελλάδα;
».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.