Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η πλήρης αποστολή για το Ρίο



Το Sportsfeed ζήτησε από την ΕΟΕ και παρουσιάζει την πλήρη ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Το συνολικό νούμερο φτάνει τα 161 μέλη με αθλητές, προπονητές και συνοδούς, προκύπτουν όμως αρκετά ερωτηματικά.
Στην ελληνική αποστολή έχει συμπεριληφθεί ο τραυματίας αθλητής του στίβου, Αντώνης Μάστορας ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων εδώ και μήνες. Προφανώς η ΕΟΕ δεν τον συμπεριέλαβε στη λίστα από μόνης της καθώς πρόκειται για εισήγηση του ΣΕΓΑΣ.
Επίσης από τη λίστα απουσιάζουν τα ονόματα των προπονητών του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ (βάδην, Ναπολέων Κεφαλόπουλους) και της Κρίστυ Αναγνωστοπούλου (δισκοβολία, Βάσω Παναγιωτοπούλου) για τους οποίους όπς έχει δηλώσει στο Sportsfeed έχει υπογράψει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος να ακολουθήσουν την αποστολή ως προσωπικοί προπονητές.
Στη λίστα έχει συμπεριλάβει η ΕΟΕ και την Κριστέλ Βουρνά, παρά το γεγονός ότι η FINA έχει ανακαλέσει την πρόσκληση.
Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά.
Στο στίβο που είναι και η μεγαλύτερη αποστολή, έχουν συμπεριληφθεί στους αθλητές, η Νικόλ Κυριακοπούλου που δίνει αγώνα να προλάβει να είναι έτοιμη για τους Ολυμπιακούς και ο Αντώνης Μάστορας που είναι τραυματίας και δεν προπονείται εδώ και μήνες. Αρχηγός της αποστολής του στίβου ειναι ο Γιάννης Σταματόπουλος και μαζί του ο Εθνικός προπονητής, Δημήτρης Ευαγγελοπουλος. Από κει και πέρα, όσον αφορά στους προπονητές επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ τουSportsfeed για τους Καρρέ, Κρίερ, Καραγιάννη, Κυτέα, Πομάσκι, Σδρόλα, Τσούγκο, ενώ ως personal coach είναι οι Δεληγιάννης (βάδην) και Παπαδημητρίου (Αναστασάκης). Δεν υπάρχουν τα ονόματα της Βάσως Παναγιωτοπούλου, του Ναπολέων Κεφαλόπουλου, του Γιάννη Δαγκόγλου και του Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Για τους δύο πρώτους έχει υπογράψει ο πρόεδρος της ΕΟΕ, αλλά περιέργως δεν είναι στη λίστα.
Και στην κολύμβηση όμως υπήρξε πλήρης επιβεβαίωση του Sportsfeed. O Γέμελος στο open water και οι Οικονόμου, Βελέντζας, Νικολόπουλος, Μανταλούφας στην πισίνα, συν τον ομοσπονδιακό Γιώργο Κατσαρό. Από τη λίστα της ΕΟΕ δεν απουσιάζει το όνομα της Κριστέλ Βουρνά για την οποία η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έχει απευθυνθεί στη ΔΟΕ.
Στα υπόλοιπα αθλήματα δεν υπήρξαν εκπλήξεις καθώς τα… κουκιά είναι μετρημένα.
Το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής αποτελείται από τους Ισίδωρο Κούβελο, Μανόλη Κολυμπάδη τη γραμματειακή υποστήριξη με τις Μαρία Λιακοπούλου, Ειρήνη Πανουσάκη και Μαρία Φλωρίου, τον υπεύθυνο οικονομικών Κώστα Μπιζρέμη, τους τεχνικούς συμβούλους Στράτο Καρέτο και Μανόλη Κοτσολάκη και το συνάδελφο Τάσο Παπαχρήστου που έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου.

1
2
3
4
5
6

πηγή: http://sportsfeed.gr/2016/07/19/i-pliris-apostoli-gia-to-rio/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.