Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ανδρέας Γεωργίου: «Όταν επιστρέψω στην Ελλάδα ξεκινάμε τον 4ο κύκλο του Μπρούσκο» (vid)



Το πρόσωπο των ημερών είναι αυτή τη στιγμή στο Περού ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος έδωσε ακόμη μία συνέντευξη (σε ζωντανή σύνδεση για άλλη μία φορά) στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός του Μπρούσκο επανέλαβε πως είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στη Λίμα και ελπίζει να επιστρέψει ξανά για να εξερευνήσει ολόκληρη τη χώρα.
Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας ενημέρωσε τους Περουβιανούς πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τον 4ο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, η οποία έχει υποσχεθεί πως θα είναι η καλύτερη και πιο δυνατή από εκείνες που έχουν προηγηθεί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου στη νέα του συνέντευξη
Για το ταξίδι του στο Περού και τα όσα κάνει αυτές τις μέρες στη Λίμα:                                        «Γεια σας, είμαι ο Ανδρέας Γεωργίου, ο “Αχιλλέας” του Μπρούσκο, και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έχω πολλές δραστηριότητες για το America TV.
Τώρα βρίσκομαι στην εκπομπή “Reventonazo”, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο το απόγευμα και έχουμε κάποια ακόμα γυρίσματα για άλλη μία εκπομπή».
Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στη Λίμα:                                                          «Είναι υπέροχη εμπειρία, πρώτη φορά επισκέπτομαι τη χώρα σας και έχω λάβει πολύ αγάπη από τον κόσμο και νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να επιστρέψω και να εξερευνήσω ολόκληρο το Περού».
Για το ρόλο του στη σειρά:                                                                                                             «Είμαι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός του Μπρούσκο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διακοπές στο Μπρούσκο και όταν επιστρέψω στην Ελλάδα θα προετοιμαστούμε για την 4η σεζόν της σειράς».
Για το τι να περιμένουν οι Περουβιανοί τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1:                                                                                                                        «Μπορώ να σας πω ότι στα επόμενα επεισόδια, εδώ στο Περού, θα δείτε πολλές σκηνές από την πατρίδα μας, όπου ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα ζήσουν τον έρωτά τους».
Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο που βλέπει το σίριαλ:                                «Σας αγαπώ πάρα πολύ (σε άπταιστα ισπανικά)»!
Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.