Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πεζόδρομος λόγω αποχέτευσης η Βασ. Κωνσταντίνου στο Κορωπί!


Τα έργα για την αποχέτευση των ακαθάρτων που ήδη εξελίσσονται… πεζοδρομούν την πλέον κεντρική οδική αρτηρία του Κορωπίου, την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Βέβαια η… πεζοδρόμηση αυτή έχει να κάνει με τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για έναν μήνα και συγκεκριμένα από την 1η έως και την 31η Αυγούστου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες υποδομές.
Μάλιστα εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από τον δήμο στην οποία επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία οχημάτων θα απαγορευτεί από το ύψος της οδού Νάξου (ENANTI LIDL) έως τον κόμβο Κορωπίου-Βάρης και Λαυρίου (ΣΤΟ ΕVEREST).
Σημειώνεται βέβαια ότι ανοιχτή θα παραμείνει η σύνδεση με την οδό Αττικής η οποία φαίνεται ότι θα σηκώσει το μεγάλο βάρος της κυκλοφορίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται η παράκληση προς τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες «να δείξουν τη δέουσα κατανόηση και να συμμορφώνονται στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην γρήγορη εκτέλεση του έργου εντός του Αυγούστου».
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθενται και τα εξής: «Ζητάμε συγνώμη για την ενόχληση και την ταλαιπωρία αλλά το έργο είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας και μόνιμο ενώ η ενόχληση θα είναι προσωρινή.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.