Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ;

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι αήττητος επί 15 συνεχόμενα ματς στον πάγκο της Εθνικής, έχει εντυπωσιάσει τους Ελληνες και λίαν συντόμως υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ώρας που θα τον κρατήσει εκεί έως το Μουντιάλ της Βραζιλίας».Την παράταση της συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Πορτογάλο τεχνικό προανήγγειλε σε ρεπορτάζ του το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, «RTP» στο ρεπορτάζ που φιλοξένησε αποκλειστικά για την Εθνική μας ομάδα μετά το 2-0 επί της Κροατίας που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στα τελικά του EURO 2012. Οι Ιβηρες στάθηκαν πολύ στο σερί των 15 αγώνων χωρίς ήττα του Σάντος στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, φιλοξένησαν τις δηλώσεις του Πορτογάλου στην αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη μετά το θρίαμβο επί της Κροατίας με το δημοσιογράφο που έκανε το σπικάζ να παρουσιάζεται βέβαιος για παραμονή του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ στο τιμόνι της Εθνικής.
Είναι γεγονός πως στην ΕΠΟ θέλουν πολύ την παραμονή του Σάντος στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, άλλωστε, είχε σε πρόσφατο συμβούλιο της ομοσπονδίας πως «προτείνω την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος», την ώρα που και ο ίδιος ο Πορτογάλος δείχνει με τις κινήσεις του πως θέλει να συνεχίσει σ' αυτό το πόστο.
Και τι ακριβώς εννοούμε με τις κινήσεις του Πορτογάλου προπονητή; Η απάντηση βρίσκεται στις συζητήσεις που είναι γεγονός πως έχει ξεκινήσει με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για να πάρει την ελληνική υπηκόοτητα και να παίξει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το δεύτερο αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του περί τυο γεύματος που είχε με τον Πιλάβιο. «Hταν ένα πολύ ευχάριστο δείπνο...», είχε πει ο προπονητής της «γαλανόλευκης» με αποτέλεσμα να υπάρχει η εκτίμηση πως υπάρχει ταύτιση απόψεων και αναμένεται λίαν συντόμως να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του.
πηγή:sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.