Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η παρέμβαση του ''Red Killer΄΄ καλοκαιριάτικα!

Έρχονται νέες κούπες

Καινούριο ενδιαφέρον απέκτησαν οι μέρες μας από την Δευτέρα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ξεκίνησε η νέα σεζόν για την ομάδα μας (Ολυμπιακός) και όλοι βλέπουμε ότι έχουμε ρόστερ που δεν είναι απλά για νταμπλ αλλά και κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη.
Αφήστε που ο πρόεδρος θα την σκάσει την βόμβα και περιμένουμε να έρθει μια ωραία πρωία που θα δούμε μια μεγάλη παικτούρα να "πατάει" το πόδι της στο "Ελ. Βενιζέλος" και χιλιάδες κόσμου να την αποθεώνουν και όχι να αποθεώνουμε τον Μπουμσονγκ ή τον Καντέ.
Εμείς δεν είμαστε τέτοιοι. Εδώ είδατε ότι ακόμη και τον Μιραλάς και τον Τζιμπούρ περιμέναμε να τους δούμε πριν οτυς αποθεώσουμε. Είμαστε άλλος λαός εμείς. Εμείς φέρνουμε παικταράδες και οι άλλοι ψάχνουν να βρουν ομάδα στον Σισέ και μετά πάλι θα διαμαρτύρονται για στημένα και διαιτητές. Εγώ όμως μόνο ένα έχω να πω. Καλή χρονιά να έχουμε και γεμάτη κούπες.

ΥΓ.1. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης "Ψήνει" ένα πολύ μεγάλο όνομα που αν έρθει στον Ολυμπιακό δεν θα φτάσουν όχι ένα, αλλά πέντε αεροδρόμια. Περισσότερα σε λίγες ημέρες.

ΥΓ.2. Επιστρέψαμε πιο δυνατοί και θέλω να επισημάνω κάτι σε όλους όσους δεν τους αρέσουν αυτά που γράφω. Εδώ απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να μας διαβάζουν οι υπόλοιποι ας διαβάσουν το παραμύθι ο λαγός και η χελώνα. Ξέρουν αυτοί.

ΥΓ3. Τα λέμε...

RED KILLER

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.