Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η Δέσποινα σε ρόλο Εσμεράλδας;


Την ιδανική πανέμορφη τσιγγάνα, Εσμεράλδα, που αναστάτωσε τους πάντες στην «Παναγία των Παρισίων», φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή ο σκηνοθέτης Χάρης Βορκάς, ο οποίος θα μεταφέρει τo concept σε μορφή μιούζικαλ.

Τη δελεαστική αυτή πρόταση έκανε ήδη στη δημοφιλή τραγουδίστρια και περιμένει με αγωνία την απάντησή της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso».

Εδώ και καιρό, το πετυχημένο δίδυμο των Ρήγα - Αποστόλου γράφει το λιμπρέτο για μιούζικαλ με πρωταγωνίστρια την ίδια. Την επερχόμενη συνεργασία τους έχουν επιβεβαιώσει τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο και το συγγραφικό δίδυμο. Η παράσταση θα ανέβει στο «Παλλάς» τον Οκτώβριο του 2012 και για συμπρωταγωνιστής της ακούγεται έντονα το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη.

Όσον αφορά στην «Παναγία των Παρισίων», αξίζει να σημειώσουμε ότι θα είναι η πιο πολυδάπανη ίσως θεατρική παραγωγή της ερχόμενης χειμερινής σεζόν. Ένα μεγάλο ρίσκο σε αυτές τις εποχές και οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν να τη διεκπεραιώσουν δεν φείδονται χρημάτων.

Για τον ρόλο του Κουασιμόδου ο σκηνοθέτης επέλεξε τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Νίκος Γαλανός.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.