Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ:«Δεν μπορώ να απολογούμαι για το αυτονόητο»

Στο ένθετο «People» της εφημερίδας «ΟΛΑ» μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον επικείμενο γάμο της με τον Θέμη Σοφό, αλλά και για την πρόσφατη ανταλλαγή σχολίων με τον Γιώργο Καραμέρο.


«Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε τις προετοιμασίες. Νιώθω ότι αν μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία στο τέλος θα ζητήσω από τον Θέμη να παντρευτούμε νωρίτερα, γιατί το διάστημα μέχρι τον Ιούνιο θα μου φανεί αιώνας…», είπε με διάθεση χιούμορ η Σταματίνα σχετικά με το γάμο της με τον Θέμη Σοφό, ενώ πρόσθεσε: «Το κομμάτι ανοιχτός ή κλειστός γάμος είναι κάτι που θα συναποφασίσουμε».
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ακόμα και στην περίπτωση ενός γάμου χαμηλού προφίλ, δεν πρόκειται να ξεχάσει τη δημοσιογραφική αλληλεγγύη: «Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έκανα σε κάποιον συνάδελφο κάτι που δεν θα ήθελα να μου κάνουν», είπε.
      Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόσφατο σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου (σ.σ.: σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο παρουσιαστής του «10 με 1 Μαζί» είχε πει πως δεν είναι δεοντολογικό από την πλευρά της Σταματίνας να «τρώει την Κυριακή με τον Γιώργο και τη Φαίη και τη Δευτέρα να κάνει κριτική στην πρωινή ζώνη»: «Η αντικειμενικότητα υπήρξε ανέκαθεν βασικότερος στόχος μου σε αυτή τη δουλειά, οπότε θεωρώ λίγο άδικο το συγκεκριμένο σχόλιο. Σε αυτή τη ζώνη για να επιβιώσεις οφείλεις να είσαι δίκαιος και αξιόπιστος και αυτός είναι ο κανόνας για όλη την ομάδα του "Μπλα Μπλα" που σχολιάζει και τοποθετείται πολύ καιρό προτού βρεθώ εγώ στη θέση της παρουσιάστριας αυτής της εκπομπής. Άλλωστε, με τον Γιώργο και τον Σπύρο έτυχε πρόσφατα να φάμε παρέα στη γιορτή ενός φίλου και το κλίμα ήταν πολύ καλό. Δεν μπορώ να απολογούμαι για το αυτονόητο».

πηγή:People

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.