Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Και άλλη ηχηρή αποχώρηση από την Ελένη...



Είναι γνωστό πλέον ότι για την Ελένη Μενεγάκη η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Αν δεν καταφέρει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη και το μέλλον της εκπομπής της αβέβαιο.

Στα πλαίσια αυτών των αλλαγών, απομακρύνονται από την εκπομπή, ακόμα και πρόσωπα που δεν θα το φανταζόταν κανείς, μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Έτσι, μετά τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Κατερίνα Ζαρίφη, ακούγεται πολύ έντονα ότι τη νέα σεζόν, ύστερα από πολλά χρόνια, δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της (στο αυτί της για την ακρίβεια) ο πιο στενός της συνεργάτης, ο σκηνοθέτης της, Σταύρος Ζερβάκης.

Ο Ζερβάκης ήταν ο πρώτος της σκηνοθέτης, από την εποχή του Πρωινού Καφέ στον ΑΝΤ1 το 1995, ενώ η ίδια είχε πει σε παλαιότερη εκπομπή για εκείνον:

«Πότε θα μας γιορτάσουμε ρε Σταύρο; Στην επόμενη σεζόν θα κλείσουμε 20 χρόνια σχέσης, το ξέρεις; Τα μαρτυράω… Πρέπει να κάνουμε κάτι εορταστικό, να φέρουμε έναν σκηνοθέτη να αναλάβει και να έρθεις εσύ εδώ κάτω. Να γιορτάσω εγώ εδώ μόνη μου, χωρίς εσένα, δεν γίνεται!»



Πηγή: menshouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.