Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Λονδίνο 2017: Χολή για τους βατήρες από Μπολτ



Ο Γιουσέιν Μπολτ ήταν επικριτικός για τους βατήρες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, τονίζοντας ότι δεν του αρέσουν πολύ και πως είναι οι χειρότεροι που έχει δοκιμάσει ποτέ.

Μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη, αλλά δεν θεωρείται... μετρ των εκκινήσεων. Κάθε άλλο, αυτό ήταν ανέκαθεν το μεγάλο του μειονέκτημα ως σπρίντερ, το οποίο κάλυπτε με την απίστευτη ταχύτητά του και τις τεράστιες δρασκελιές του.
Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο κλείνει μια λαμπρή καριέρα και θέλει φυσικά να παραμείνει στην κορυφή, όπως έκανε σε όλη του την καριέρα. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την πρώτη θέση.
Στα προκριματικά των 100 μέτρων έκανε 10.07 και τερμάτισε πρώτος στην 6η προκριματική σειρά, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος, στάζοντας... χολή για τους βατήρες και χαρακτηρίζοντάς τους ως τους χειρότερους που συνάντησε ποτέ στην καριέρα του.
"Ήταν πολύ κακό και σκόνταψα βγαίνοντας από τον βατήρα. Αυτοί οι βατήρες δε μου αρέσουν και θεωρώ πως είναι οι χειρότεροι που έχω δοκιμάσει. Παρ' όλα αυτά, οφείλω να βρω την άκρη με την εκκίνηση, γιατί δεν γίνεται να συνεχίζω έτσι. Κουνούσε. Όταν έκανα προθέρμανση, έφευγε προς τα πίσω, κάτι που δεν έχω συνηθίσει. Δεν είναι καθόλου σταθερό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπολτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.