Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Νέα απόφαση πήρε ο ΑΝΤ1 για τη μαγειρική στο ΠΡΩΙΝΟ - Όλο το ρεπορτάζ στο tvnea...



Μετά την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το 'Πρωινό' του ΑΝΤ1, το κανάλι αναζητά με αμείωτους ρυθμούς τον αντικαταστάτη της. Όπως σας είχα πει, ο ΑΝΤ1 στις συζητήσεις του έχει
εντάξει, πέρα από επώνυμους σεφ (βλ. Άκη), και πρόσωπα άγνωστα ακόμα στο ευρύ κοινό, που, ωστόσο, μπορούν να δέσουν άνετα δίπλα στη Φαίη.

Πέρα, όμως, από τις συζητήσεις του καναλιού με διάφορα ονόματα για την... κουζίνα της Φαίης, το κανάλι πήρε νέα απόφαση για το πώς θα κινηθεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες μου, τη νέα σεζόν δεν θα δούμε έναν σεφ στο ΠΡΩΙΝΟ. Ναι, ο σταθμός όπως πληροφορούμαι αποφάσισε στο πρωινό πρόγραμμά του να κλείσουν 2 σεφ, που θα βγαίνουν στην εκπομπή εναλλάξ. Τη συχνότητα εμφανίσεων του καθενός, φυσικά ακόμα είναι πολύ νωρίς να τη γνωρίζουμε, και το μόνο δεδομένο αλλά και βασικό αυτή τη στιγμή είναι πως το πλάνο του καναλιού είναι να μπουν τελικά δύο σεφ στην κουζίνα της Φαίης και όχι ένας.

Εν συνεχεία, σύμφωνα και πάλι με το ρεπορτάζ που φτάνει στο tvnea, ο ένας από τους δυο ,φαίνεται πως είναι κοντά στο να κλείσει. Στο ΠΡΩΙΝΟ, λοιπόν, από τη νέα σεζόν, εκτός απροόπτου θα μαγειρεύει ο διάσημος αλλά και αγαπητός στο κοινό μάγειρας, Giorgio Spanakis. Όσον αφορά το 2ο άτομο που θα μαγειρεύει, αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμα, και όπως μαθαίνω υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να είναι το 'άκαυτο' πρόσωπο που όπως σας ανέφερα τα στελέχη αναζητούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.