Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Your Face Sounds Familiar: Νικητής του μεγάλου τελικού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Your Face Sounds Familiar

Άλλος ένας κύκλος του πιο ξεχωριστού show μεταμφιέσεων της ελληνικής τηλεόρασης, Your Face Sounds Familiar ολοκληρώθηκε. Όλες οι μεταμφιέσεις!

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar. Ο ηθοποιός και διαγωνιζόμενος του YFSF Γιάννης Χατζηγεωργίου επέλεξε ένα συγκρότημα που αγαπά από τα 17 του χρόνια, τους Placebo και ενσάρκωσε τον Brian Molko στην σκηνή του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 τραγουδώντας «Every you, every me».

Ο ίδιος στα βίντεο της προετοιμασίας είχε παραδεχθεί πως δεν έχει κερδίσει ποτέ κάποιο βραβείο και θα ήθελε πολύ να είναι ο μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar. Το ταλέντο του και οι θαυμαστές του τον έφεραν στην κορυφή του show, χαρίζοντας του την πρώτη θέση.

Όσα προηγήθηκαν…
Στον τελικό του Your Face Sounds Familiar, παρακολουθήσαμε τους 4 φιναλίστ, Άρη Μακρή, Ησαΐα Ματιάμπα, Γιάννη Χατζηγεωργίου και Παρθένα Χοροζίδου, που αναμετρήθηκαν για την 1η θέση! Οι τέσσερις τους ήταν εκείνοι που είχαν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι και τον ημιτελικό από τις ψηφοφορίες του κοινού.

Ωστόσο, στον μεγάλο τελικό και οι δέκα διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες έκαναν τις τελευταίες τους μεταμφιέσεις στη σκηνή του YFSF. Ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεφωνήματα θα μοιραστούν στους 10 κοινωφελείς οργανισμούς που εκπροσωπούν και οι 10 καλλιτέχνες.

Από το τελευταίο live του Your Face Sounds Familiar δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά βίντεο για τους συμμετέχοντες, βασισμένα στις πιο λαμπρές τους στιγμές στο show, εκείνες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο θα έχουμε να θυμόμαστε.

Η σειρά κατάταξης στον μεγάλο τελικό…

Η Παρθένα Χοροζίδου ως Jennifer Hudson με το «One night only» ήρθε τέταρτη στην κατάταξη από την ψηφοφορία του κοινού.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Άρης Μακρής ως Steve Basalmo ερμηνεύοντας το Gethsemane.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ως Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε στην δεύτερη θέση από την ψηφοφορία του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.