Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

NBA: ΛεΜπρόν και Μπλέντσο προπονούνται μαζί στο Λας Βέγκας, περιμένουν και τον Ρόουζ



Την ώρα που στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού “κυκλοφορούν” φήμες, οι οποίες θέλουν τον Έρικ Μπλέντσο να εμπλέκεται σε πιθανή ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ, αυτός κάνει προπονήσεις με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και αμφότεροι περιμένουν τον Ντέρικ Ρόουζ να προστεθεί στην παρέα τις επόμενες μέρες.

Του Στέλιου Τορομανίδη/info@eurohoops.net
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, ο “βασιλιάς” πραγματοποιεί προπονήσεις στο Λας Βέγκας, έχοντας για παρέα τον πόιντ γκαρντ των Σανς. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι δυο παίκτες έχουν τον ίδιο μάνατζερ σε συνάρτηση με τα σενάρια περί εμπλοκής του Μπλέντσο στην πιθανή ανταλλαγή του Κάιρι Ίρβινγκ, τότε δεν θα αποκλείσει την πιθανότητα οι δυο τους να υπάρξουν συμπαίκτες στους Καβς την επόμενη σεζόν.
Με το Κλίβελαντ να ψάχνει έναν παίκτη τύπου Μπλέντσο σε αντάλλαγμα με τον “Κύριε Ελέησον”, ο 27χρονος άσος των Σανς μοιάζει με ιδανική επιλογή. Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 21,1 πόντους, 6,3 ασσίστ, 4,8 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα μέσο όρο σε 66 παιχνίδια.
Πέραν των… θεωριών συνωμοσίας, ΛεΜπρόν και Μπλέντσο περιμένουν τον Ρόουζ να λάβει μέρος στην κοινή προετοιμασία, λίγο μετά την συμφωνία του με τους Καβαλίερς για τον επόμενο χρόνο 2017-2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.