Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τζόρτζεβιτς: “Το βήμα μπροστά η Ελλάδα με τον Αντετοκούνμπο”



Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του σέρβικου τύπου για τους στόχους της Εθνικής Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ, ενώ μίλησε και για τους κύριους αντιπάλους της στον δρόμο προς το…βάθρο.

Της Eurohoops Team/info@eurohoops.net
Ο “Σάλε” τόνισε ότι το βήμα μπροστά στο φετινό τουρνουά μπορεί να κάνει η Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Σλοβενία και η Ιταλία, ενώ στάθηκε και στην διαχρονική κυριαρχία των Ισπανών.
Αναλυτικά τι είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:
Κι εμείς θεωρούμε τους εαυτούς μας φαβορί, δεν το αποφεύγουμε αυτό. Θα υπάρξουν πολλές ομάδες που θα κάνουν ένα βήμα μπροστά. Περιμένω τους Έλληνες με τον Αντετοκούνμπο, τη Σλοβενία με τον Ντράγκιτς, τον Ράντολφ και τον Ντόντσιτς, την Ιταλία με τον Μεσίνα. Όλοι ψάχνουν την ευκαιρία τους, ενώ υπάρχει και η Τουρκία που πάντα κερδίζει μετάλλια όταν αναλαμβάνει διοργανώσεις. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την Ισπανία, καθώς ξέρουμε όλοι πόσο καιρό κυριαρχούν και θέλουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο.
Θέλουμε να παλέψουμε με θέληση και πάθος. Ξέρουμε τι έχουμε σχεδιάσει, ξέρουμε τι θέλουμε. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες με σπουδαίες καριέρες, οι οποίοι κυριαρχούν στους συλλόγους τους. Όλοι ξέρουν πώς να διαχειρίζονται την πίεση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.