Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Τραμπ «τρολάρει» τη Χίλαρι και την εκλιπαρεί να είναι και πάλι υποψήφια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, της αντιπάλου του πέρσι στις προεδρικές εκλογές, καλώντας την να δοκιμάσει για άλλη μια φορά την τύχη της ώστε να εξασφαλίσει ο ίδιος μια δεύτερη συνεχόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο.


«Ελπίζω ότι η Χίλαρι θα είναι υποψήφια. Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια!» είπε ο Τραμπ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σε μια απρογραμμάτιστη συνέντευξη Τύπου.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πήρε θέση πρόσφατα στη διαμάχη του Τραμπ με τους αθλητές του NFL, του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι γονατίζουν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Είπε μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό δεν διαμαρτύρονται «κατά του ύμνου ή κατά της σημαίας» αλλά «ενάντια στον ρατσισμό και την αδικία» και ότι «έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν». 
«Πιστεύω ότι έχει άδικο (...) και για αυτό έχασε τις εκλογές" απάντησε ο πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι αυτή η χειρονομία δείχνει "έλλειψη σεβασμού για τη σημαία και τη χώρα».

Η Χίλαρι Κλίντον έχει αποκλείσει την πιθανότητα να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ.



Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/722908/o-trab-trolarei-ti-hilaru-kai-tin-ekliparei-na-einai-kai-pali-upopsifia/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.