Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Με κατσικάκι στη σούβλα το τέλος της προετοιμασίας της Εθνικής! (pics)



Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το παραδοσιακό γλέντι – με πολύ πολύ φαγητό – το οποίο ολοκλήρωσε στο Καρπενήσι (31/8) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνική μας ομάδας ενόψει του Eurobasket 2017.

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net
Η “επίσημη αγαπημένη” των Ελλήνων επέστρεψε την Τρίτη (1/8) το μεσημέρι στην Αθήνα από την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας και πλέον σειρά έχουν τα φιλικά παιχνίδια, ώστε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας να μοντάρει το σύνολο, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, μιας κι ο Νικ Καλάθης ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη ομάδα.
Οι διεθνείς το τελευταίο βράδυ χαλάρωσαν μετά από μία σκληρή προετοιμασία και απόλαυσαν το γεύμα που είχε ετοιμάσει για εκείνους το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ, που παραδοσιακά φιλοξενεί τις αποστολές της εθνικής ομάδας.
Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema.gr απεικονίζονται οι παίκτες οι οποίοι απολαμβάνουν το φαγητό τους, χαλαροί και ευδιάθετοι.
Όλοι οι παίκτες της Εθνικής  δεν χάλασαν χατίρι στους θαυμαστές τους που ζήτησαν μία αναμνηστική φωτογραφία, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε ο σούπερ σταρ του NBAΓιάννης Αντετοκουνμπο οποίος χαμογελαστός πόζαρε με τον κόσμο που περίμενε.
Μάλιστα οι διεθνείς δεν έφυγαν με άδεια χέρια αφού η διοίκηση του ξενοδοχείου τους έδωσε ως αναμνηστικό δώρο μέλι και τσάι του Βελουχιού. Ωστόσο ειδικό δώρο είχε ο αρχηγός της ομάδας , στον οποίο έδωσαν μία γκλίτσα του Τσοπάνη. Το παρόν στο αποχαιρετιστήριο δείπνο έδωσαν ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός.
Η προετοιμασία της Εθνικής από την άφιξή της είχε Ευρυτανικό χρώμα, αφού όταν έφτασαν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο την προηγούμενη Τετάρτη,τους περίμεναν κορίτσια-μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και χάρισαν σε κάθε διεθνή από ένα λευκό τριαντάφυλλο.
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.