Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ο Μελισσανίδης παίρνει το ποσοστό του Σαββίδη στο MEGA;



Η ολοκλήρωση της εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού “Ε” από τον Ιβάν Σαββίδη, διαμορφώνει νέα δεδομένα στα ΜΜΕ, και στρέφει το ενδιαφέρον στο Mega. Όπως αποκάλυψαν τα “Υστερόγραφα”, ο
ομογενής επιχειρηματίας δεν βιάζεται πλέον αναφορικά με τις εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι. Έχοντας δικό του τηλεοπτικό σταθμό, δεν εξαρτάται πλέον από την εξεύρεση ισορροπιών με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Mega, κάτι που μεταφέρει την πίεση για τις εξελίξεις στους δυο τελευταίους. Και ταυτόχρονα, παγώνει την προοπτική επανέναρξης της λειτουργίας του Μεγάλου Καναλιού, τουλάχιστον για το ορατό μέλλον.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, παρασκηνιακά διακινούνται σενάρια, που ενδεχομένως εξελιχθούν σε… πράξεις, περί πώλησης των μετοχών του Ιβάν Σαββίδη στο Mega στην κυπριακή εταιρεία “επιρροής” Δημήτρη Μελισσανίδη, που συμμετείχε στον πλειστηριασμό για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και κατέθεσε τη δεύτερη υψηλότερη προσφορά, ελάχιστα μικρότερη από εκείνη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, παλιός και έμπειρος παίκτης στον χώρο του επιχειρείν, φέρεται να ενδιαφέρεται για εμπλοκή στα ΜΜΕ, με τη συμμετοχή σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Και, όλοι συνειδητοποιούν τι θα συνεπάγεται μια “συγκατοίκηση” Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Μελισσανίδη στο Mega.


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/08/mega_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.