Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές Honda-Toro Rosso




Μπορεί η Sauber να ακύρωσε τη συμφωνία της με τη Honda για παροχή υβριδικών μηχανών από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, ωστόσο οι Ιάπωνες δεν μένουν με σταυρωμένα τα χρόνια.
Αν και ακόμα παραμένει αβέβαιο το τι θα γίνει με τη βασική «πελάτισσα», τη McLaren, η Honda φέρεται σε προχωρημένες επαφές με τη Scuderia Toro Rosso!

Πρόκειται για σενάριο που προέκυψε πριν το ουγγρικό Grand Prix και όχι απλά επιβεβαιώνεται αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου βρετανικού περιοδικού Autosport, έγιναν τις προηγούμενες ημέρες συναντήσεις ανάμεσα σε ηγετικά μέλη των δύο πλευρών. Από τη μία τον άτυπο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Red Bull, Helmut Marko κι από την άλλη τον επικεφαλής F1 της Honda, Masashi Yamamoto.
Η Toro Rosso έχει συμβόλαιο για το 2018 με τη Renault, που άλλωστε προμηθεύει με υβριδικές μηχανές και τη Red Bull Racing. Αλλά όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν, στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα συμβόλαια είναι για να σπάνε!
Όσο για το γιατί να γίνει μία τέτοια κίνηση από την ιταλική ομάδα, πρόκειται για στρατηγική κίνηση που θα μπορούσε μελλοντικά να φέρει και την RBR στο στρατόπεδο της Honda, όταν αυτή καταφέρει να παρέχει ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υβριδικές μηχανές.
PHOTO CREDITS: redbullcontentpool.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.