Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ανακλήθηκε η άδεια συμμετοχής σουπερλιγκάτης ομάδας!


Ραγδαίες οι εξελίξεις για ΠΑΕ της Super League που μπαίνει σε μπελάδες!

Η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ατρομήτου και του Σωκράτη Φυτανίδη φέρνει μπλεξίματα για την περιστεριώτικη ΠΑΕ!
Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ανάκληση της αδείας συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα μετά από σχετικό αίτημα του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ.
Πάντως, οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν δείχνουν να ανησυχούν και ισχυρίζονται πως δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα με τη συμμετοχή τους στο ερχόμενο πρωτάθλημα. Παράλληλα, σκοπεύουν να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν άμεσα με ανακοίνωση επί του θέματος.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.