Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Σάλος με τις δηλώσεις του Ντουράντ για την Ινδία

Ντουράντ
Να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα προσπάθησε ο superstar των Γουόριορς, Κέβιν Ντουράντ, σχετικά με τις δηλώσεις του για το ταξίδι του στην Ινδία πριν λίγες ημέρες.
«Είναι μια χώρα που ζει 20 χρόνια πίσω από τον κόσμο. Βλέπεις αγελάδες στον δρόμο, μαϊμούδες να τρέχουν από εδώ και από εκεί. Πολύς κόσμος παντού στον δρόμο, υπεράριθμα αμάξια και καθόλου καλή οδηγική συμπεριφορά. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν να παίζουν μπάσκετ. Αυτή η σκ…κατάσταση πραγματικά με επηρέασε», τόνισε ο Ντουράντ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Athletic».
Λίγο αργότερα και μετά το σάλο που προκλήθηκε ο «KD» τα… γύρισε και αναφέροντας τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τα σχόλια μου για την Ινδία. Τους είμαι υπόχρεος για όσα πέρασα εκεί και πραγματικά θυμώνω με τον εαυτό μου για τα λάθος σχόλια που έκανα. Θα έπρεπε να μιλήσω καλύτερα. Ήθελα να τονίσω τη διαφορά που έχει η ζωή στο Νέο Δελχί σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Θα επιστρέψω ξανά κάποια μέρα εκεί. Συγγνώμη και πάλι», υποστήριξε με μήνυμα του ο πρώην παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.