Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Κι όμως, τώρα «έπεσαν» κι οι υπογραφές

Κι όμως, τώρα «έπεσαν» κι οι υπογραφές | Newsit.gr

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη που όπως έχει γίνει με επίσημο τρόπο μέσα από ανακοίνωση του ALPHA την επόμενη σεζόν θα είναι στο δυναμικό του σταθμού. Όπως μάλιστα ανάφερα πρώτα στο Newsit η ταλαντούχα ηθοποιός θα παρουσιάζει το «Name That Tune» (μετ: «Πες το τραγούδι») που είναι από τα πιο πετυχημένα και παλαιότερα τηλεοπτικά παιχνίδια στον κόσμο.
Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συνεργασία «επισφραγίστηκε» επίσημα μόλις πριν από λίγες ημέρες. Μπορεί οι δύο πλευρές να είχαν δώσει τα χέρια, αλλά δεν είχαν υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια, αφού η ηθοποιός  ήταν σε περιοδεία με την παράσταση «Το ψέμα» (στην οποία πρωταγωνιστεί με τους Θοδωρή Αθερίδη, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνο Κάππα) και δεν βρισκόταν στην Αθήνα. Πριν από λίγες ημέρες όμως ολοκληρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία ώστε να ξεκουραστούν οι ηθοποιοί πριν αρχίσουν ξανά τις παραστάσεις στο «Μικρό Παλλάς» και έτσι έγινε και η τυπική διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μέχρι το τέλος του μήνα ολοκληρώνεται και το πλατό όπου εκεί η Σμαράγδα θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους ώστε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το τηλεπαιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και καθημερινά, στις 5 το απόγευμα, η Σμαράγδα Καρύδη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα προσπαθεί να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν καλά, αποδεικνύοντας και πάλι ότι έχει ταλέντο και στην παρουσίαση…!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.