Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΔΗΣΥ: Ο Καμίνης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στη Γεννηματά

Στην επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μετά την επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Κυριακής με τη Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα του κ. Καμίνη αρκέστηκε στο σχόλιο «καλοδεχούμενη η υποψηφιότητα» ενώ πρόσθεσε ότι «συμβάλει στην επιτυχί της διαδικασίας». Το καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο επιβεβαίωσε και το γεγονός ότι Γεννηματά και Καμίνης συμφώνησαν να συναντηθούν από κοντά μετά τις 20 Αυγούστου.

Είχε προηγηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Αθηναίων την Παρασκευή με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. 

Συνεργάτες του Γιώργου Καμίνη έλεγαν στο protothema.gr την Παρασκευή ότι η υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΔΗΣΥ δεν επηρεάζει τα καθήκοντα του ως δημάρχου Αθηναίων, θέλοντας να σταματήσουν εν τη γενέσει της πιθανή κριτική.

Οι συνεργάτες του δημάρχου σημείωναν ότι για να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Καμίνης θέτει τρεις προϋποθέσεις: 
- Να υπάρχει διαφάνεια, 
- να ακολουθηθούν ανοιχτές διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου και 
- να μην τεθούν ασφυκτικές προθεσμίες.

Όπως είναι γνωστό η εκλογή αρχηγού στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα γίνει από τη βάση τον Οκτώβριο με ανοιχτές διαδικασίες. Πριν από την εκλογή του αρχηγού της Συμπαράταξης από τη βάση, θα προηγηθεί το φθινόπωρο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.



Πηγή: http://www.protothema.gr/politics/article/703378/disu-o-kaminis-anakoinose-tin-upopsifiotita-tou-sti-gennimata-kalodehoumeni-apadise-i-fofi/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.