Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Χάρντεν: “Δουλεύουμε καθημερινά με τον Πολ για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”



Ο Κρις Πολ “μετακόμισε” το φετινό καλοκαίρι στους Χιούστον Ρόκετς, με αποτέλεσμα να αποτελεί μαζί με τον ήδη υπάρχοντα εκεί Τζέιμς Χάρντεν το πιο “εκρηκτικό” δίδυμο πόιντ γκαρντ στο NBA (τουλάχιστον στην θεωρία).

Του Στέλιου Τορομανίδη/ info@eurohoops.net
Για να καρποφορήσει όμως αυτή η συνεργασία και να αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλουν οι διοικούντες των “Ρουκετών” πρέπει οι δυο αυτοί σούπερ σταρ να βρουν “χημεία” στο παιχνίδι τους, κάτι που γνωρίζει ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος μίλησε για την συνύπαρξή του με τον πρώην ηγέτη των Λος Άντζελες Κλίπερς: “Σε κάθε σχέση ή συνεργασία, πρέπει να έχεις επικοινωνία. Πρέπει να ξέρεις το άτομο με το οποίο συνεργάζεσαι. Εγώ και ο Κρις επικοινωνούμε κάθε μέρα. Έχουμε δουλέψει αρκετές φορές μαζί για να χτίσουμε τη συνεργασία μας, καθώς έρχεται το training camp των Ρόκετς“.
Ο “Μούσιας” αναφέρθηκε και στην “χημεία” των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που οι Χιούστον Ρόκετς θα ήθελαν να “εκθρονίσουν”: "Είναι πάρα πολύ ταλαντούχοι, όμως η χημεία που ανέπτυξαν τα τελευταία χρόνια, φαίνεται και κάνει την διαφορά σίγουρα. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά, θα πάρει λίγο χρόνο, όμως θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.