Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Δίνει ποδοσφαιριστή για χάρη του Χάνγκα η Μπαρτσελόνα!



Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να "παλεύει" να αποκτήσει τον Άνταμ Χάνγκα της Μπασκόνια, προσφέροντας πλέον ως αντάλλαγμα και... ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί στην Αλαβές, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι επίσης ο Χοσέα Κερεχέτα!

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει δικό της τον Άνταμ Χάνγκα και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον αποκτήσει. Ακόμα και να παραχωρήσει παίκτη από την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου!
Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα λοιπόν, στην τελευταία πρόταση που κατέθεσαν οι Καταλανοί στη Μπασκόνια, πρότειναν να τους δώσουν 300.000 ευρώ, αλλά και να παραχωρήσουν έναν παίκτη του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου στην Αλαβές! Γιατί όμως μπορούν να το προσφέρουν αυτό; Επειδή ιδιοκτήτης της Αλαβές είναι ο Χοσεάν Κερεχέτα, ο άνθρωπος δηλαδή που είναι επίσης ιδιοκτήτης της Μπασκόνια!
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στο τραπέζι μία τέτοια πρόταση από τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι είχαν προτείνει κάτι παρόμοιο και πέρυσι - τότε έδιναν δανεικούς δύο παίκτες - χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν τους Βάσκους. Ποιος ξέρει, ίσως φέτος να έχουν καλύτερη τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.