Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Αποκαλυπτικό: Καμια απόφαση στον ALPHA για το τηλεπαιχνίδι της Σμαράγδας Καρύδη...



Το τελευταίο διάστημα, και μετά την επίσημη τοποθέτηση της Ελένης ότι η ''Ελένη'' της θα είναι πια δίωρη, θα ξεκινά δηλαδή στη 1 και θα ρίχνει αυλαία στις 3,έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα για το
τι θα δούμε στην ''κομμένη'' ώρα της, δηλαδή από τις 3 έως και τις 4. Κάποια θέλουν τη Σμαράγδα Καρύδη να αναλαμβάνει με το τηλεπαιχνίδι της να καλύψει το εν λόγω κενό, ενώ άλλα θέλουν τη Σμαράγδα Καρύδη να τοποθετείται τελικά στις 5 το απόγευμα.

Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, το μόνο που ήταν σίγουρο γύρω από αυτό ήταν η ...ασάφεια, το tvnea έκανε ρεπορτάζ και σου παραθέτει τα δεδομένα. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, λοιπόν, καμια απόφαση δεν έχει ληφθεί στο κανάλι, ούτε για το ποια ή ποιος θα μπει στην... κομμένη ώρα της ''Ελένης'', ούτε φυσικά και για τη ζώνη που θα φιλοξενήσει τελικά τη Σμαράγδα Καρύδη. Το αν το φιλόδοξο αυτό τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται στις 3 ή αν το δούμε στις 4 ή αν όντως μπει πριν από το DEAL, αυτό δεν έχει αποφασιστεί ούτε στο ελάχιστο.

Σκέψεις και ιδέες για τον προγραμματισμό, ναι,υπάρχουν, και μέσα σε αυτές είναι και τα παραπάνω. Όμως, τίποτα απολύτως δεν έχει κλειδώσει, και ο τελικός προγραμματισμός του καναλιού για την καινούργια σεζόν, θα οριστικοποιηθεί μετά τις 20-21 Αυγούστου, και τότε θα ξέρουμε με ασφάλεια ποιος αναλαμβάνει την κάθε ζώνη του ALPHA. Μέχρι τότε, όλα είναι απλά... σενάρια!


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/08/alpha_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.