Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Πάει για 7.000 εισιτήρια διαρκείας ο Παναθηναϊκός



Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ματ Λοτζέσκι, ο Παναθηναϊκός έθεσε στόχο την πώληση 7.000 εισιτηρίων διαρκείας για το 2017-18.

Της Eurohoops Team/info@eurohoops.net
Παρατηρείται ήδη έντονη κινητικότητα στις τάξεις των φίλων των “πράσινων”, που είναι ενθουσιασμένοι από την ενίσχυση του ρόστερ του Τσάβι Πασκουάλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Έχουν πωληθεί ήδη πάνω από 4.000 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αλλά ο στόχος των ανθρώπων της ΚΑΕ είναι αρκετά υψηλότερος.
Προφανώς προκάλεσε ενθουσιασμός στους φίλους του Παναθηναϊκού η απόκτηση του 32άχρονου Λοτζέσκι. Ωστόσο, το “τριφύλλι” παράλληλα κράτησε τον Κρις Σίνγκλετον απορρίπτοντας προσφορές μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον 27χρονο φόργουορντ. Έτσι έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο πως δεν σκοπεύει να αποδυναμώσει το ρόστερ παραχωρώντας έναν τόσο σημαντικό παίκτη.
Πέρσι, η “πράσινη” ΚΑΕ πούλησε κάτι παραπάνω από 6.000 διαρκείας και τα αρμόδια στελέχη της θεωρούν πως φέτος πρέπει να διατεθούν περισσότερα στους φίλους της ομάδας με βάση την καλοκαιρινή προσπάθεια για δημιουργία δυνατού συνόλου. Πλέον, με το δυναμικό συμπληρωμένο, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την αντίστοιχη αντίδραση από τους φίλους της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.