Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Λονδίνο 2017: Η Πίρσον επέστρεψε στην κορυφή!



Η Σάλι Πίρσον ξεπέρασε όλα τα προβλήματα της και με 12.59 επικράτησε στον τελικό των 100μ. με εμπόδια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Αυτή κι αν ήταν επιστροφή! Η Σάλι Πίρσον μετά από μία τριετία γεμάτη προβλήματα κατάφερε να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. με εμπόδια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.
Η 31χρονη αθλήτρια από την Αυστραλία έδειξε από τα προκριματικά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε στον τελικό.
Έχοντας εξαιρετική αντίδραση στην εκκίνηση πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ θυμίζοντας την αθλήτρια που κυριάρχησε στα 100μ. με εμπόδια στις αρχές τις δεκαετίας. Η Πίρσον τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 12.59 με την Αμερικανίδα Ντον Χάρπερ Νέλσον να είναι δεύτερη με 12.63 παρά το γεγονός ότι έκανε την καλύτερη επίδοση φέτος, ενώ την τριάδα του βάθρου έκλεισε η Γερμανίδα Πάμελα Ντούτκιβιτς με 12.72.
Στα αξιοσημείωτα ότι η Μάνινγκ έμεινε εκτός βάθρου, ενώ και η Νία Άλι απέδειξε ότι στους μεγάλους αγώνες δεν έχει βρει τον τρόπο να διαχειριστεί τους μεγάλους αγώνες.
Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.