Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Παναθηναϊκός: Πάει για “βόμβα” με Χάμιλτον για… αντί-Σίνγκλετον! (videos)


Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον, ωστόσο έχει ενεργοποιήσει το εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που φύγει ο Αμερικανός, κυνηγώντας το “μπαμ με τον Τζάστιν Χάμιλτον!

Του Κώστα Γιαταγάνα/info@eurohoops.net
Η Χίμκι έχει επανέλθει δυναμικά για να αποκτήσει τον Κρις Σίνγκλετον από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε περίπτωση που φύγει ο Αμερικανός, θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Τζάστιν Χάμιλτον!
Ο 27χρονος ύψους 2.13μ. λευκός σέντερ των Νετς σύμφωνα με δημοσίευμα του Onsports.gr είναι η… απάντηση των νταμπλούχων, ώστε να αποτελέσει τη λύση για την γραμμή ψηλών της ομάδας, εφόσον “κλειδώσει” η αποχώρηση του Σίνγκλετον για την Ρωσία και την Χίμκι.
Οι “πράσινοι” ωστόσο ακόμα και αν παραχωρήσουν τον Σίνγκλετον θέλουν να διασφαλίσουν πως το κενό θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι’ αυτό έχουν προχωρήσει με την περίπτωση του Τζάστιν Χάμιλτον!
Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ των Νετς που έχει κροατικό διαβατήριο, ο οποίος τη σεζόν 2015/2016 φόρεσε τη φανέλα της Βαλένθια και εντυπωσίασε τόσο ώστε να ανοίξει η πόρτα για το ΝΒΑ με τη φανέλα των Νετς, ζητά συμβόλαιο αξίας δύο εκατ. ετησίως για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!
Όπως αναφέρεται, Σίνγκλετον και Χάμιλτον έχουν κοινό ατζέντη, κάτι που παίζει ρόλο και στις δύο υποθέσεις, με τους “πράσινους” να τονίζουν πως θα πουν το “ναι” στην Χίμκι για τον Σίνγκλετον μόνο εφόσον έχουν εξασφαλίσει την θετική απάντηση του αποφοίτου του Iowa State.
Ο Χάμιλτον το 2012 είχε επιλεγεί στο Νο45 του draft από τους Σίξερς κι έχει θητεία σε Τσιμπόνα (2012/2013), Ρίγα (2013), Sioux Falls Skyforce (NBDL) και Μπόμπκατς (2013/2014), Χιτ (2014/2015) και Τίμπεργουλβς (2015), πριν τη Βαλένθια!
Μέσω της ισπανικής ομάδας, με την οποία μέτρησε μ.ο. 14π., 5,4ριμπ. και 41% από τα 6,75μ. και ήταν στην κορυφαία πεντάδα της ACB στη θέση “4” επέστρεψε στο ΝΒΑ και τους Νετς, με τους οποίους πέρυσι κατέγραψε 64 εμφανίσεις, με 7π. και 4,1ριμπ. στον μαγικό κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.